Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
6 | dl |
|
1 | st |
|
500 | g |
|
2 | st |
|
1 | msk |
|
1 | dl |
|
1 | dl |
|
100 | g |
|
1 | krm |
|
1 | tsk |
Soppor, Grönsaker, Koka
|
Börja med att förbereda buljongen genom att koka upp vatten tillsammans med buljongtärningen om du inte har redan färdig buljong.
Skala och hacka löken samt dela upp hela broccolin i buketter och bitar av stjälken under tiden buljongen värms.
Vatten Grönsaksbuljong, tärning Broccoli Schalottenlök
Häll över buljongen i en kanna eller skål och lägg sedan smöret i en tjockbottnad kastrull och värm på medelvärme.
Stek sedan den hackade schalottenlöken några minuter så att den blir mjuk och glansig utan att den tar färg.
Häll därefter på buljongen och vinet på löken, låt alltihop koka upp.
Smör Vitt vin
Mixa soppan med stavmixer eller i en mixerkanna när den kokat klart. Häll sedan tillbaka soppan i kastrullen och låt den koka upp igen. Tillsätt sedan crème fraîche och det mesta av ädelosten, rör tills osten smält. Spara lite ost till att smula på toppen av soppan. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
Creme fraiche Ädelost Svartpeppar Salt