Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
50 | g |
|
2 | st, skivade |
|
10 | st, i kvartar |
|
1 | st, strimlad |
|
3 | st, finhackade |
|
4 | st, finhackade |
|
1 | dl |
|
2 | st |
|
3 | dl |
|
3 | msk, rågade |
|
1 | msk, rågad |
|
2 | msk |
|
2 | msk |
|
||
|
||
|
Huvudrätter, Fågel, Middag
|
Börja med att fräsa kycklingen i smöret så den får fin färg.
Tillsätt schalottenlök & vitlök. Stek glansigt.
Vänd ner champinjonerna och den röda paprikan.
Tillsätt vitt vin, matlagningsgrädde, créme fraîche, kycklingbuljongtärningarna, dragon & dijonsenap. Rör ihop.
Smör Kycklingfile Schalottenlök Vitlök, klyfta Champinjoner Vitt vin, torrt Matlagningsgrädde, 15% fett Creme fraiche Dragon, torkad Dijon-senap