Fill in your e-mail and check your e-mail, when you click on the link in the e-mail, your e-mail is verified and after this you can change your password.
Basic recipe for making an egg custard for a standard-sized pie, which takes 30-40 minutes to set properly at 225 degrees Celsius in the oven.
You can substitute the cooking cream with a mixture of 50/50 milk and heavy cream, or just use milk for a lighter pie. Keep in mind that the amount of salt and pepper will depend on the other fillings you choose for the pie!
Crack the eggs into a bowl and whisk them together with the milk or cream. Season with salt and pepper.
Egg
Cooking cream, 15% fat
Salt-Pepper
Steps 2
1 Mins
Please provide the Swedish text that you would like translated into English.
Här finns det kakor!
Vi använder enhetsidentifierare, så kallade cookies, för att anpassa innehållet och annonserna till användarna,
tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare
och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.
Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat
in när du har använt deras tjänster. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår webbplats."