Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
4 | st |
|
1 | tsk |
|
1 | tsk |
|
3 | st |
|
3 | msk |
|
1 | st |
|
1 | tsk |
|
4 | dl |
|
1 | näve |
|
1 | st |
|
2 | dl |
|
1 | dl |
|
1 | dl |
|
2 | msk |
|
1 | dl |
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
Huvudrätter, Fisk, Middag, Steka
|
Hetta upp en panna med de båda oljorna. Fräs snabbt rödlök, vitlök, ingefära & chili flakes. Tillsätt kantareller och låt den få färg. I med grönsakerna och låt fräsa några minuter. Vänd ner paprikan snabbt så krispet behålls i den. Häll på teriyakisås, vatten & soya.
Rödlök, skivad Vitlök, klyfta finhackad Ingefära, finhackad Chili-flakes Kantareller Grönsaker Paprika, strimlad Teriyaki-sås Vatten Soya