Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
600 | g |
|
2 | tsk |
|
0.5 | tsk |
Huvudrätter, Fisk, Middag, Ångkoka
|
Börja med att förvärma ångugnen på 80 grader C och att lägga upp fisken, torka av fisken och salta & peppra.
Har du lite extra tid kan du även prova att lättrimma fisken ca. 30-60 minuter med en kryddblandning
Låt fisken ligga tills det är ca. 15 minuter kvar tills den ska ätas
Torskrygg Salt Vitpeppar, malen
Sätt in fisken i ångugnen och räkna med ca. 10-12 minuter för att den ska nå lagom innertemperatur.
Mät gärna med en termometer, ca. 44-46 grader C gör att fisken fortfarande håller ihop och om du vill ha den genombakade till strax över 50 grader C finns det risk att den spricker upp lite.