Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
2 | skivor |
|
2 | st |
|
1 | st |
|
1 | st |
|
1 | msk |
|
||
|
||
|
1 | knippe |
Huvudrätter, , Lunch, Steka
|
Börja med att förvärma en stekpanna för pyttipannan och en för det stekta ägget, båda på medelvärme. (Det går även att börja steka pyttipannan, maka ut den i kanterna och sedan steka ägget i mitten)
Fortsätt med att tärna potatis och kassler samt skala & skär löken i ganska stora bitar så att den inte riskerar att bli bränd.
Kassler Potatis, kokt Gul lök