Upplev ett helt nytt sätt att laga mat hemma. Logga in eller Registrera ny användare. Lycka till!
Genom att logga in, godkänner du vårt
Vilkor
och
Integritetspolicy
Fyll i din epost och kontrollera din mail, när du klickat på länken i eposten verifieras din epost och efter detta kan du byta lösen ord.
|
Jag lagar mat för
|
400 | g |
|
2 | st |
|
4 | st |
|
4 | st |
|
1 | st |
|
1 | st |
|
0.5 | st |
|
1 | tsk |
|
4 | msk |
|
Huvudrätter, Rotfrukter, Middag, Vegansk, Ugnsbaka
|
Förvärm ugnen på 225 grader C
Skala, skölj och dela alla rot- och grönsakerna i lagom stora delar. Dela gärna de hårdare råvarorna i mindre delar än de mjuka så blir de klara samtidigt. Skär citronen i klyftor.
Blanda samtliga ingredienser i en ugnsfast form och krydda med salt och timjan. Blanda runt så att olivoljan fördelar sig jämnt.
Sötpotatis Palsternacka Potatis Jordärtsskocka Paprika, gul Paprika, röd Citron Timjan Olivolja
Sätt in i ugnen och ungsrosta i ca 35-45 minuter beroende på hur stora delarna är. Små delar blir klara fortare än stora.
Kolla till någon gång mot slutet så att det inte bränns och prova gärna att sticka i de hårdaste delarna med en tandpetare för att känna så att de blivit mjuka rätt igenom.